Marina And The Diamonds till Sverige

marina-and-the-diamonds

Efter en lysande spelning på Way Out West kommer fenomenet Marina Diamondis och hennes projekt The Diamonds tillbaka till Sverige.

De svepte över oss, inte som en blyg bris men som en frisk orkan med några EP:s, våghalsiga remixer och så debuten The Family Jewels (fundera på den titeln, Python-fans) nu i februari. I kolgruvan av Idolprodukter hittade vi något mycket dyrbarare. Plötsligt stod en självlysande artist färdig mitt ibland oss. Med en blandning av elektropop och själfulla harmonier vore det alltför lätt att kalla Marina för Kate Bush med färgkritor. Det är så mycket mer. Hon är orädd, nyfiken och just så självsäker som man bara får vara om man är så här bra.

Med en röst som kvicksilver tar Marina till sig glitterdisco och källarballader med samma egensinniga fokus. Vaudeville, Bollywood och cirkus-i-djungeln lurar i bakgrunden. Många, alltför många har försökt att balansera på den slaka linan mellan excentrisk och tillgänglig utan att lyckas. Marina Diamondis tittar aldrig ens ned. Marina & The Diamonds kommer att ge dig en stund som skimrar långt in i nästa år.

Konsertdatum
22 november – Stockholm, Nalen
23 november – Göteborg, Pusterviksbaren

Mer information om Marina And The Diamonds Sverige-spelningar

Scroll to Top