Måns Zelmerlöw släpper låt för Barncancerfonden

mans-zelmerlow-ett-lyckligt-slutEtt lyckligt slut. Så heter Måns Zelmerlöws nya låt som är specialskriven för Barncancerfonden. Melodin känns igen från Barncancerfondens kampanjfilm med de fyra blå stolarna som lanserades tidigare i år. Bakom låten står, förutom Måns Zelmerlöw, också Martin Landquist.

Jag blev så glad när Barncancerfonden kontaktade mig för att bidra och genom min musik försöka hjälpa till. Om jag kan få fler att skänker pengar till barncancerforskningen så är jag nöjd. Det var en jätteutmaning att skriva en låt som förmedlar mod, hopp och ansvar. Jag tycker att vi har lyckats riktigt bra, säger Måns Zelmerlöw, som också är Barncancerfondens ambassadör.

Låten släpps nu för första gången i fullversion och framförs då av Måns Zelmerlöw som tillsammans med Martin Landquist komponerat text och musik. Martin Landquist har tidigare bland annat producerat A-ha, Kent och Titiyo.

Vi är så glada över att Måns och Martin stödjer kampen mot barncancer genom den här fantastiska låten. De har lyckats skriva en låt som vi känner berör och som också förmedlar Barncancerfondens budskap. Vi arbetar varje dag för att alla historier om familjer med cancerdrabbade barn ska få ett lyckligt slut, säger Anne Bergsten, ansvarig för insamling och marknadsföring på Barncancerfonden.

Redan i vintras släpptes delar av låten i samband med att Barncancerfondens nya kampanjfilmer lanserades. I filmerna sjunger även Barncancerfondens ambassadörer Cecilia Forss, Loa Falkman och Christine Meltzer. Kampanjen bygger på konceptet med fyra blå stolar och syftar till att visa hur verkligheten ser ut bland cancerdrabbade barn i Sverige. Idag klarar sig tre av fyra barn, men det finns fortfarande mycket att göra innan alla som insjuknar överlever.

Ett lyckligt slut släpps genom skivbolaget Warner Music och finns nu tillgänglig på alla digitala plattformar. Hela överskottet av försäljningen går till Barncancerfonden.

Lyssna på låten här:

Spotify
iTunes

Scroll to Top