Männen bakom Nordman och Hooters slår sig samman

bazilian-och-westerMännen bakom The Hooters och Nordman möts i nya gruppen Bazilian & Wester, kortfattat kan man beskriva det som ett möte mellan en amerikansk rockstjärna och en svensk riksspelman. Debutalbumet “What Shall Become of The Baby” släpps den 30 maj och den 2 juni firar bandet tillsammans med publiken på festivalen Smaka på Stockholm.

Efter mer än 10 års arbete och resande fram och tillbaka över Atlanten är Eric Bazilian (The Hooters) och Mats Westers (Nordman) debutalbum ”What Shall Become Of The Baby” klar för release 30 maj 2012. 
Blandningen av rockgitarrer, bas och trummor med nyckelharpa, mandola, vevlira mm. kombinerade med starka melodier och meningsfulla texter skapar ett album som är både unikt och tidlös.

Den 2 juni, två dagar efter skivsläppet, ställer gruppen sig tillsammans med fullt band på festivalen Smaka på Stockholms stora scen och firar tillsammans med sin publik. Förutom låtarna från nya albumet kommer det bjudas på nya tolkningar av både The Hooters- och Nordmanklassiker som de aldrig hörts förut.

Albumet ”What Shall Become of The Baby” släpps 30 maj.
Releasekonsert på Smaka på Stockholm, stora scen, lördag 2 juni kl 21.00.

Rulla till toppen