Manifestation mot främlingsfientlighet på Debaser Medis på lördag

alla-ar-valkomnaKlockan är strax efter tolv natten mot måndag den 20 september och vi känner inte igen Sverige. Landet har haft val och ett parti med stark främlingsfientlighet har fått platser i den absoluta makten. Ett parti som inte delar våra tankar om allas lika värde och som inte delar vår tanke på kärlek mellan människor oavsett kön. Vi känner ingen ilska där vi sitter i tv-apparatens sken. Vi känner bara sorg. Och vi känner inte igen vårt land.

Efter en orolig natt följer med många tankar, något måste göras. Man kan inte protestera mot ett val men man kan protestera mot dess konsekvenser. Man kan berätta att här är Alla Välkomna. Oavsett hudfärg, hårfärg, region, kön, mössa eller hatt. Alla Är Välkomna.

Lördagen den 2 oktober är Alla Välkomna till Debaser Medis i Stockholm och övertyga oss och alla andra om att Sverige inte är ett främlingsfientligt land. Med hjälp av goda vänner har vi bjudit in några av landets bästa artister:

Asha Ali
Christopher Sander med Sibille Attar och Andreas Jeppson
Monty
Steso Songs
Boris & The Jeltsins
Palpitation

(fler kommer)

Medverkar gör också Alex Bengtsson som är Utbildningschef på Expo och författare till boken ”Sverigedemokraterna har fel”.

Debaser Medis kommer ha gratis inträde hela vägen fram till tolv speciellt för denna kväll. Alla artister och djs ställer upp gratis.

Kom till Medis och berätta för oss att vi bor i ett land där alla är välkommna.

/Jerry Boman

OBS: Detta är inget partipolitiskt arrangemang. Vi vill bara ta ställning för alla lika värde. Vi älskar demokrati och yttrandefrihet och att människor tänker olika men vill motverka rasism och främlingsfientlighet. Vad har lett fram till detta valresultat, vad kan vi, du och jag, och våra andra folkvalda politiker kan göra bättre fram till nästa val 2014?

Rulla till toppen