Mange Makers släpper ny singel

mange-makers-drick-denMange Makers släpper nya singeln Drick den 11 maj, premiärvisar videon i Vakna med the Voice samt spelar live på Gröna Lund.

Mange Makers var en av förra sommarens stora snackisar – låten och videon till deras första singel Fest hos Mange slog ned som en bomb på ett intet ont anande Sommarsverige. Videon spred sig som en löpeld över nätet och singeln huserade på tio i topp på såväl Spotify som singel-listan. Under hösten 2011 motbevisade bandet alla tvivlare som avfärdat bandet som ett one-hit-wonder med andra singeln Mange Bjuder som även den blev en enorm succé. Fest hos Mange och Mange bjuder har hittills sålt dubbel-platina i Sverige och platina i Norge. Videorna till låtarna är nu uppe i otroliga 10miljoner views på youtube och har genererat flertalet fan-gjorda spin- offer (exempelvis Mange Bjuder – Lego version).

Det har varit en hektisk vår för Mange Makers – bandet har gjort ca 50 spelningar runt om i hela norden samtidigt som de avslutar sista terminen i gymnasiet. Framförallt har de färdigställt en ny singel. Den självklara sommarhiten – Drick Den.

Videon till Drick den har premiär på Vakna med the Voice i Kanal 5 torsdag den 10 maj. Singeln släpps dagen efter på Spotify och Itunes.

För att fira singelsläppet gör Mange Makers en spelning på Gröna Lund på lördag den 22 maj, Mange Makers kommer sedan kunna ses på följande platser under sommaren:

18/5 BORLÄNGE
22/5 STOCKHOLM – GRÖNA LUND
2/6 AVESTA
8/6 MÖLNDAL
13/6 NYNÄSHAMN
15/6 UDDEVALLA
16/6 SANDVIKEN
22/6 MAGALUF
30/6 ENKÖPING
6/7 KALMAR
7/7 TÖREBODA
11/7 SUNNE
14/7 ÅSELE

3 reaktioner på ”Mange Makers släpper ny singel”

  1. Trodde den här sajten skulle handla om musik? Det här är ingen låt, det är i bästa fall ett skämt och i så fall ett tämligen osmakligt sådant.

  2. Lilljonas, tänk innan du skriver något som inte stämmer. Försök själv göra något bättre som är ”musik”

  3. Jag undrar vem som behöver tänka egentligen? 🙂 Måste jag gilla allt som kallas musik menar du? Varför skulle jag försöka göra något bättre själv? Jag arbetar inte med musik, jag gör det jag är bra på, annat får andra syssla med.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top