Mando Diao släpper julsingel och ny samling

mando-diao-2010

Mando Diao släpper nyinspelad julsingel och samlar sina första 10 år på nya CD’n ”Greatest Hits Volume 1”

Nästan tio år efter deras debut, ger Mando Diao i januari ut albumet ”Greatest Hits Volume 1”. Mando Diao kan se tillbaka på en imponerande karriär och samlingen visar upp ett band som var självsäkert från start och som inte bara snackade utan faktiskt också lät storslagna. Hittils har de hunnit bli fem studioalbum och ett MTV Unplugged album som alla har nått stora framgångar. ”Greatest Hits Volume 1” innehåller en imponerande samling hits, 22 låtar med godbitar som “Dance with Somebody”, “Down in the Past”, “Gloria”, “Sheepdog”, ”Long before Rock n Roll”, The Band. Som en liten teaser kommer en nyinspelad studioversion av “Christmas Could Have Been Good” släppas den 5 december som en digital release.

Med mer än en miljon sålda skivor, tillhör Mando Diao inte bara ett av de mest framgångsrika svenska banden, de är också en av den mest spännande och övertygande liveakterna i vår tid. De har gjort fler än tusen gigs och konserterna har lett bandet så långt som till USA, Ryssland, Japan och Kina. De har vunnit priser och toppat listor över hela världen. Gustaf Norén och Björn Dixgård, den kreativa kraften bakom bandet, har varit en oslagbar kombination när det gäller att skapa hits, låtar formade av deras kärlek till 60-talet, garage – och psykedelisk rock.

“Greatest Hits Volume 1” släpps den 11 januari på EMI/Capitol som en standard CD och en Deluxe-version med ett sex-sidigt häfte och en bonus-DVD som innehåller 18 videos och en tidigare outgiven film från en konsert på Mando Diao´s ”Ode To Ochrays”-turné från 2006.

Rulla till toppen