Malmörapparen Rebstar gör succé på egen hand

rebstarMalmörapparen Rebstar slog igenom under 2008 med debutsingeln ”Without You” som gästas av ingen mindre än Grammy-nominerade R&B stjärnan Trey Songz. Musikvideon som genererade 2 miljoner views på 2 dagar har hyllats av bland annat P Diddy, Justin Bieber och Atlantic Records. Allt detta har han åstadkommit på egen hand.

Det dröjde inte länge innan de större skivbolagen i USA ville höra mer om det svenska fenomenet. Medan ett skivkontrakt förhandlas har Rebstar lyckats samarbeta med några av de hetaste producenterna och artisterna och släppa gratisskivan Arrival.

Boi-1da (Eminem ”Not Afraid”, Drake ”Best I Ever Had”, ”Forever”) och T-Minus (Ludacris ”How Low”) är några av producenterna som har bidragit till Arrival. Även artisterna Ray J, Trey Songz och Rich Boy gästar Arrival.

Skivan Arrival – eller ’mixtapet’ som han själv föredrar att beteckna det som – finns tillänglig för gratis nedladdning på www.rebstar.com.

Debutalbumet The European Dream beräknas att släppas under 2011. Vilket bolag det blir som Rebstar signar med blir känt efter årsskiftet.

Rulla till toppen