Magnus den Store slår rekord

Efterfrågan av biljetter till Magnus Ugglas nyskrivna krogshow, Magnus den Store, med premiär den 24 januari har varit enormt sedan biljetterna släpptes. Med knappt två veckor kvar till premiären är 46 föreställningar helt slutsålda, spelperioden förlängd och 24 extraföreställningar lagts till. Showen har därmed gått till historia som Hamburger Börs mest sålda produktion innan en premiär.

Hamburger Börs firar stolt vidare 200 år med att krogshowen Magnus den store invaderar Börsen och det med storm. Ingmari Pagenkemper, en kulturpersonlighet med högt renommé i branschen, handplockades 2012 som VD för att tillföra nya värden, akter och känsla till Hamburger Börs. Så på samma scen som Frank Sinatra, Liza Minell, Sammy Davies, Jonny Cash och U2 äntrar nu Magnus Uggla scenen med rekordförsäljning av biljetter i bagaget.

”Under alla mina 17 år i nöjesbranschen har jag aldrig varit med om ett sådant tryck och en så stark efterfråga på biljetter som nu med Magnus den Store. Hamburger Börs 200 år gamla väggar skulle säkert hålla med mig om de hade kunnat tala!”, säger Ingmari Pagenkemper, VD Hamburger Börs.

Magnus den Store är en personlig och möjligen helt verklighetstrogen resa där man på en rad olika sätt får följa Kung Uggla. För manuset står Magnus Uggla, Christoffer Bendixen och Per Andersson. Det blir en röjig, rockig, krogshow, en show där kungen själv tillsammans med band och dansare bjuder på en skön mix av nya låtar och massor av välkända hits.

Premiär torsdagen den 24 januari.

Scroll to Top