Magnus Carlsson släpper ny singel

Glorious är en låt som Magnus Carlssons publik kommer att älska! Med trallvänligt sound sitter låten som ett klister redan efter en halv genomlyssning. En refräng som vägrar släppa taget och sedan Magnus kraftfulla röst på en massiv ljudmatta.

Vi passar på att släppa den lagom till sommarperioden – både i engelsk och svensk version! ”Jag kunde helt enkelt inte välja vilken version jag gillade mest – så jag släpper båda!”skrattar Magnus under en fotosession för de nya promotionbilderna.

”När jag får frågan hur jag skulle förklara soundet på den nya låten så brukar jag säga: ’Tänk dig om min egna Live Forever blandats med Limahl’s Neverending Story, haft en ångande affär med Carolas Evighet och sedan strösslats med Pet Shop Boys-körer och en överton av min Kom Hem – DÄR har du Glorious! Solklart, eller hur?”

Glorious och Magnus har en väldigt fin uppställning av låtskrivare bakom sig: Eurovision-aktuelle schlagerkungen Thomas G:son, Henrik Sethsson – festivalvinnare och låtskrivare till flera tunga klassiker, samt Johnny Sanchez som
skrivit till flera meriterade artister runtom i Europa. Bakom mixerbordet har Erik Bernholm (även han Eurovision-aktuell!) rattat fram det rätta soundet bakom Magnus nya låt.

Magnus firar 20 år som skivartist i år och sommaren är fylld av spelningar över hela Sverige. Till hösten väntar förberedelser inför den massiva julturnén Christmas Night i konserthus runtom i Sverige tillsammans med Jessica Andersson och Sonja Aldén.

Men – dessförinnan skall alltså singeln presenteras bl.a. i TV där den har premiär under Bingolottos säsongsfinal i TV4 den 9 juni!

”Det är en otrolig underdrift att jag är stolt över den här låten… Den ger en sån skön energiboost och passar perfekt i sommarvärmen om jag får säga det själv. Ska bli underbart att se publiken sjunga med framöver i rader som
We’re glorious – victorious!”

Det kommer att bli en underbar sommar det här!

Planering:
4/6 Digital release (4 spår release worldwide)
4/6 Radiopremiär hos Rix MorgonZoo
5/6 Fysisk release (4 spår CD-singel)
5/6 Gäst hos Mix Megapol Äntligen Morgon
9/6 Bingolotto säsongsavslutning TV4

Scroll to Top