Magnus Bergman släpper ny singel

magnus-bergman

Inspirerad av b.la Neil Young, Tom Petty och Cornelis Vreswijk framför Magnus Bergman sin lite country inspirerade pop på svenska med träffsäkra texter.

Singeln #Det blir bättre sen” är inspelad och producerad av Magnus Bergman och Peter in de Betou för Tailor Maid Production och utgiven av Tailor Maid (label) i joint venture med Sweden Songs (som tidigare släppt singlar från albumet ”I Mexico” digitalt).

Magnus Bergman skivdebuterade 1999 med sitt album ”Krokodiltårar” efter att under 1990-talet spelat med olika band och konstellationer. 2005 kom på Belpid Records singeln ”Duellera” som 2006 låg på P3 hitlistan, radiosingeln ”Börja om från början”, och singeln ”Ingenting, ingenting, ingenting” som fick hög rotation på radions låtlistor, en turné (Sitting Bull Tour) och albumet ”Reflektor”. Året efter kom singeln ”Skrivet i Strömmen” som var med i lanseringen av Nokias mobiltelefon N95 och följdes av en stor radio och promotionturné och TV4 Nyhetsmorgon och efter det åkte Magnus Bergman till Norge för att spela in nya låtar och han har också producerat och spelat in andra artister.

Senaste albumet ”I Mexico” spelades in redan 2008 och nyligen var Magnus i Almuñécar och jobbade på material till ett kommande fjärde album.

Magnus är också producent för b la Tenplayt och The Mudders som båda kommer med NY EP.

Scroll to Top