Lykke Li till Way Out West

lykke-li-2

Göteborgs-festivalen Way Out West låter meddela följande:

Ingen inledning, ingen säljande text, inget skitsnack. Vi har bokat fyra stycken artister till Way Out West som vi vet att ni kommer att älska. För det gör vi.

Eller vad sägs om en exklusiv spelning av Lykke Li ? JA! Det blir det enda hon gör i Norden i sommar och endast en av två festivaler i hela världen. Eller vad sägs om att vi bjudit hem Jens Lekman till Way Out West, hemstaden Göteborgs bästa kalas. Detta blir enda festivalspelningen i Europa.
Till dessa svenska storheter har vi matchade nog två lika fina akter från det stora äpplet New York i form av hett eftertraktade The Drums och Panda Bear. Vi längtar!

Lykke Li säger:
”Jag känner mig otroligt hedrad att än en gång få chansen att spela på Way Out West. Befinner mig just nu nere i grottan och skapar ny musik som jag själv skulle kalla speedad slowmotion. Det har varit ett bra tag sedan jag senast stod på en svensk scen och känner mig som en oskuld på nytt. Lovar att utveckla mina höftrörelser och slagsånger vidare tills dess. Ni är mina partners”

Nya artister som är klara för Way Out West:
LYKKE LI
JENS LEKMAN
PANDA BEAR
THE DRUMS

Hemsida:
www.wayoutwest.se

Scroll to Top