Lupe Fiasco släpper nytt album

lupe-fiasco

Lupe Fiasco, som på bara några år redan lyckats etablera sig som en av USA’s största och mest respecterade Hip-Hop akter, är återigen aktuell med sitt tredje studioalbum ”Lasers” på Atlantic Records.

Baserad ur Chicago började Lupe Fiasco rappa redan i mellanstadiet. Några år senare gick Lupe med i gruppen Da Pak som signades av Epic, släppte en singel, och gick vidare i olika riktningar. Tack vare Da Pak och ett tidigare jobb som förband till Jay-Z blev Lupe dock snabbt uppplockad och signad som soloartist och släppte jättehitten ”Kick, Push”. Med uppmärksammade mixtapes och ett nytt album, ”Touch The Sky” i bagaget fick Lupe Fiasco under 2006 chansen att öppna för Kanye West och nominerades samma år för 3 Grammys.

“LASERS” är uppföljaren till Lupe’s andra album “LUPE FIASCO’S THE COOL” som debuterade på Billboard’s “Top Rap Albums” på plats #1 när den släpptes 2007.

”The Show Goes On” är första singeln ut från det kommande albumet och är producerad av Kane Beatz. Andra singeln blir “Words I Never Said” producerad av grammynominerade Alex Da Kid. The Show Goes On är en klockren, lättsam och kommersiell singel som visar Fiascos skicklighet som både creddig och kommersiell låtskrivare och MC.

Lupe är en av hip-hop’s mest aktiva live artister. Han håller för närvarande på att avsluta sin utsålda “Generation Lasers” turné I Australien/Nya Zealand. Lupe kommer att återvända till USA för att ge en konsert i samband med sin albumrelease den 7e mars på Webster Hall. Tid och plats för den inplanerade “LASERS” turnén i USA kommer att meddelas inom kort.

Tracklist:
1. Letting Go (Feat. Sarah Green)
2. Words I Never Said (Feat. Skylar Grey)
3. Till I Get There
4. I Don’t Wanna Care Right Now (Feat. MDMA)
5. Out Of My Head (Feat. Trey Songz)
6. The Show Goes On
7. Beautiful Lasers (Two Ways) (Feat. MDMA)
8. Coming up (Feat. MDMA)
9. State Run Radio (Feat. Matt Mahaffey)
10. Break The Chain (Feat. Eric Turner & Sway)
11. All Black Everything
12. Never Forget You (Feat. John Legend)

Rulla till toppen