Louise Hoffsten och Eric Gadd till Gröna Lund

För några dagar sedan släpptes hela programmet för Gröna Lunds konserter på Lilla Scen där bland andra Louise Hoffsten, Eric Gadd, Lilla Sällskapet, Robin Stjernberg och Alina Devecerski kommer att uppträda.

Från Östen med Resten till Kartellen, från Tommy Körberg till Malcolm B. Konceptet för konserterna på Gröna Lund är att det ska finnas något för alla. Lilla Scen är Gröna Lunds konsertarena på den anrika Dansbanan. Med plats för ca 1000 personer under tak skapas en intim konsertmiljö där publiken kommer riktigt nära artisterna som uppträder. Nu är sommarens program för Lilla Scen klart och bjuder på inte mindre än 25 konserter.

25 konserter är nu inbokade och klara för Lilla Scen och vi har jobbat på att få hit så många olika musikstilar som möjligt. Det ska finnas något för alla och det tycker jag vi har lyckats med. Det kostar inte heller något extra att komma in på Gröna Lund när vi har artister på Lilla Scen. Det är bland annat det som är styrkan med våra konserter, att de är tillgängliga för alla, säger Kenny Mattsson, programchef på Gröna Lund.

Alla kommande spelningar i Stockholm

Rulla till toppen