Lorentz & Zakarias släpper album på Spotify

”Himlen är som mörkast när stjärnorna lyser starkast” är titeln på Lorentz & Sakarias efterlängtade album som släpps den 9 november via Baseline/Columbia Records. Albumet släpps exklusivt på Spotify och blir därmed ett av de första studioalbumen som enbart släpps för streaming.

Lorentz & Sakarias har skrivit musik och varit involverade i hiphopkulturen sedan 90-talet. De albumdebuterade 2009 med ”Vi mot världen” som hyllades av publik och kritiker. ”Himlen är som mörkast när stjärnorna lyser starkast” har spelats in i olika studior i Stockholm men framför allt i ett vardagsrum söder om staden, och är resultatet av ett nära samarbete med producenten Vittorio Grasso. Popduon jj, Alexander Ferrer- alias Newkid, och Duvchi medverkar på albumet.

Fram till albumsläppet kommer ett antal låtar att släppas ut med jämna mellanrum. Redan på fredag den 19 oktober låses den första låten ”Sommarsnö feat. jj” upp från albumet på Spotify. Första singeln ”Garbo, Astrid & Taube” var spellistad på högsta rotation hos P3 under 14 veckor och del i en stor gatukonstkampanj. Aktuell singel på radio nu är den poetiska låten ”Diamant”.

Tracklist ”Himlen är som mörkast när stjärnorna lyser starkast”:
01. Intro
02. Sommarsnö feat jj
03. Nike
04. I rörelse
05. Diamant
06. Klarabergsviadukten
07. Flygel
08. All good feat Newkid
09. Vallée de la Marne feat jj
10. Fukushima
11. En kärlekshistoria feat DJ Sleepy
12. Hamnen
13. Garbo, Astrid & Taube feat Duvchi
14. Molnen (Ni kan inte nå mig) feat Duvchi
15. Nevada

Scroll to Top