Lorentz & Sakarias gör spelning i Stockholm

För knappt en månad sedan släppte Lorentz & Sakarias sitt extremt unisont hyllade album Himlen är som mörkast när stjärnorna lyser starkast. Den 9 mars ställer de sig för första gången med det nya materialet i bagaget på en scen i Stockholm. Just därför är vi extra glada att kunna presentera duon till SVMK Fest!

Ingen annan svensk artist just nu fångar upp så många känslor hos en så bred publik som Lorentz & Sakarias. Med debuten Vi mot världen var det festen som stod i fokus, med uppföljaren Himlen är som mörkast när stjärnorna lyser starkast bjuds vi in till den eftertänksamma efterfesten. Singlarna Garbo, Astrid & Tabue och Diamant har rullats kontinuerligt i både radion och på klubbgolven under året och de vart nyligen nominerade till Årets grupp samt Årets Hip-Hop/Soul i P3 Guld.

SVMK Fest är en endagsfestival som presenteras av Svenska Musikklubben i samarbete med FKP Scorpio och KB West. Festivalen äger rum i Münchenbryggeriet i Stockholm lördagen den 9 mars.
Klara artister sedan tidigare: Modeselektor dj-set (Monkeytown/Berlin), Nordpolen, Metz (CAN), Karl X Johan, Miriam Bryant, Syron (UK), Cyril Hahn (CH).

Biljetter kostar 365kr + serviceavgift och säljs via Eventim.se/svmkfest

Mer info finns på: www.svenskamusikklubben.se

Scroll to Top