Looptroop Rockers till Summer In The City

looptroop-rockers-2010

Looptroop Rockers gör EN spelning i Sverige i sommar, gissa var!?

Västeråssönerna som är de starkast lysande stjärnorna på den Svenska hiphophimlen gör endast en spelning i Sverige i sommar och det är på Summer In The City. Festivalen som nu kan räkna in ännu en av de starkaste artisterna i Sverige i startfältet.

”Vår förhoppning har alltid varit att ta hem våra största stjärnor till SITC så att vi får lite Västeråsprägel på festivalen”, säger Björn Carlsson på Message Production, arrangör av Summer In The City som arrangeras för tredje året.

I år utökas festivalen till tre dagar i och med att Thåström avslutar sin sommarturné på torsdagen den 30 augusti i Västerås.

”Sigurdsområdet är en perfekt plats för en stadsfestival av den här karaktären. Tidpunkten gör även att det blir en perfekt avslutning på sommaren och en kickoff inför hösten” fortsätter Björn.

Festivalen sker i ett 1000 m2 stort uppvärmt tält intill rockklubben Sigurdsgatan25.

Klara artister: Thåström, Jill Johnson, Lisa Miskovsky, Louise Hoffsten, Sofia Karlsson, Cookies n Beans, Mikael Rickfors, Jonatan Stenson och Hunter Perrin, amerikanen som spelat ihop med John Fogerty. Fler artister tillkommer.

Rulla till toppen