Lissi Dancefloor Disaster släpper singel

Lissi Dancefloor Disaster är elektropop-duon som började hypas redan innan dom egentligen släppt något. Bakom kattmaskerna, som bandet gjort sig känt för, hittar vi Johan Tilli och Josefin Lindh.

Tillsammans har dom till exempel gjort remixer åt artister som Armand Mirpour, Panda da Panda, Those Dancing Days och Alina Devecerski. Förra året släpptes singlarna ”Singing My Heart Out” och ”Kill The Winner”. ”Singing My Heart Out” kallades ”en väldigt fin poplåt förklädd till episk house-dänga” i Musikguiden i P3.

Datumet for debutalbumets release närmar sig med stormsteg. Första smakprovet för i år kommer i form av låten ”Try” vilken släpps som singel den 23 januari. En lugnare, vacker poplåt med ett stort budskap. Albumet följer den 27 februari.

Ekonomin är som en bubbla som folk vill ska växa så mycket som möjligt, men inte så mycket att bubblan spricker. Det är en skör gräns som är svår att definiera. Det är samma sak när en lär känna nya människor. Och om att vara kär i personer och vara rädd för att överdosera. Och om att vilja dyka jättedjupt men inte så djupt att en drunknar, säger Johan Tilli om singeln.

Scroll to Top