Linkin Park släpper nytt album i september

linkin-park-2010

Linkin Park släpper nytt studioalbum, A Thousand Suns, den 15 september. Första singel The Catalyst släpps till radio första veckan i augusti. Albumet är producerat av Rick Rubin (U2, Johnny Cash) i samarbete med Mike Shinoda.

Linkin Park är ett av världens största rockband. De har nu börjat ett samarbete tillsammans med myspace för att kunna ge fansen en chans att medverka på nya albumet. Via www.myspace.com/linkinpark får fansen ljudfiler till nya singel och kan därefter mixa, lägga till eller ta bort ljud. Bandmedlemmarna kommer sedan att lyssa genom bidragen för att slutligen välja en lycklig vinnare. Det kan till exempel vara en speciell remix, en jättebra keyboardspelare eller en sångare som vinner och får vara med på albumet.

“Our albums are the foundation of who we are as a band, and reserving a spot for a fan to play on one of our songs felt like a way to show our dedication to them,” säger Shinoda.

Linkin Park är ett av världens största rockband, de har spelat tillsammans sen 2006 och har skapat sig en ständigt växande fanbase runt om i världen. De har sammarbetat med bland andra Jay-Z och sålt platina flera gånger om. De har sålt närmare 50 miljoner album i sin karriär och har belönats med två grammy awards.

Hemsida:
www.linkinpark.com

Scroll to Top