Linda Sundblad & Adam Tensta språkrör för ämnet ”Mode & Musik”

WiMP är en musikstreaming tjänst med fokus på nyheter och redaktionellt innehåll. ATTITUDE-STHLM 2012 är den största publika mötesplatsen i Skandinavien för trendsättare inom skönhet, mode och livsstil. När ATTITUDE-STHLM 2012 går av stapeln den 23-25 november i Stockholm är WiMP officiell sponsor och kommer stå för all musik på plats.

”Ända sedan Elvis kammade till en pompadour-frisyr och drog på sig sina vida byxor har mode och musik gått hand i hand genom populärkulturen. Musikgenrer har influerat mode och tvärtom. Vi på WiMP gör inga anspråk på att vara några slags auktoriteter på mode, men vi är helt grymma på musik. Vi ser väldigt mycket fram emot Attitude Sthlm och att få träffa alla välklädda musikälskare, höra vad de lyssnar på och kanske kunna komma med lite nya tips och idéer. ’No Man Is An Island’ som Dennis Brown sjöng” säger Fredrik Nyström, vd på WiMP.

Under mässan kommer WiMP tillsammans med Sofis Mode att anordna tre seminarier med ämnet ”Mode och Musik” där Nina Johansson leder ett samtal med Linda Sundblad och Adam Tensta.

”Både Linda och Adam är ju artister som inte är rädda att ta ut svängarna visuellt. Jag tror det kan komma fram många intressanta synpunkter och idéer om hur mode och musik påverkar varandra och driver båda disciplinerna framåt” säger Nina Johansson, redaktör på Sofis Mode.

DJ-duon CrossHill som består av Anna Cross och Karin Hill kommer att spela musik under hela mässan från ett DJ-bås i WiMPs egna monter. Musiken som CrossHill spelar kommer att samlas tillsammans med musiken från mässans alla modevisningar och läggas upp på ATTITUDE-STHLMs egna sida i WiMP.

”Det kommer ju bli en hejdundrade blandning, men det är ju så vi gillar det. Hela poängen med WiMP är ju att man enkelt ska kunna upptäcka ny bra musik.” säger Fredrik Zmuda, redaktionschef på WiMP.

Rulla till toppen