Lillasyster släpper nytt album

lillasyster

Nya albumet släpps på Ninetone Records den 25:e Januari, och visar upp både en ännu hårdare, men också en ”hittigare” sida av LILLASYSTER, med en attityd och ett sväng få svenska band kan tävla med.

Senaste singeln ”Så Jävla Bra” har snurrat friskt på Radio Bandit hela sommaren, och är en av de absolut mest spelade låtarna på kanalen den senaste tiden.

LILLASYSTER – sprungna ur kultbandet LOK – och kanske mest kända för sin cover på Rihanna’s ”Umbrella”, har tagit ett nytt stadigt grepp om den svenska hardcorepubliken med den nya singeln. ”Så Jävla Bra”. Den gick också direkt in på 10 i topp på Itunes, och förutom Radio Bandit så har även P3 låten på sin playlist.

På Spotify har nya låten sedan länge gått om nyss nämnda monster-hiten ”Umbrella”, och har inte mindre än 1.000.000 lyssningar sedan släppet i maj.

Lillasyster gör i år den officiella Frölunda-låten ”Till Scandinavium” för säsongen 2011-2012. Låten kommer spelas vid varje hemmamatch när spelarna äntrar isen.(Producent-Mats från omåttligt populära Morrongänget i Mix Megapol är med och sjunger på refrängen).

Scroll to Top