Lil Jon uppträder i Stockholm ikväll

lil-jonLil Jon har landat i Stockholm och ikväll, onsdagen 5 augusti 2009 hålls ett spektakulärt evenemang med den världskända hiphop-artisten på Stockholms kanske mest exklusiva nattklubb, Collage.

Lil Jon alias Jonathan Mortimer Smith debuterade 1997 med albumet ”Get Crunk, Who U Wit” och har sedan dess levererat en lång rad framgångsrika album. Under de senaste åren har han toppat hitlistorna och gjort stor succé med de otroliga hitsen, ”Friends & Lovers, feat. Usher & Ludacris” samt hitlåten ”Get low”.

Han är en amerikansk rappare, skivbolagsägare och producent. Han är mest känd som en pionjär till en av hiphopens undergenrer kallad ”Crunk”. Hans grupp, The Eastside Boyz, vilken inkluderar Big Sam och Lil Bo, är en av Crunks mest anmärkningsvärda akter. Lil Jon är också en produktiv producent för andra grupper, och gör regelbundna gästspelningar världen över.

”På onsdag har vi på Collage den stora äran att gästas utav en av världens största hiphopartister, Lil Jon. Vi ser fram emot en minnesvärd kväll”, säger nattklubbschefen Fredrik Dahlheim.

”Lil Jon är och jobbar i Sverige med min vän Redone, musikproducent och hitmakare till Lady Gaga, Enrique Iglesias m.fl… Lil Jon har valt att komma och avsluta sitt sista dygn i Sverige på mitt ställe, Collage” fortsätter musikproducent och nattklubbsägaren, Rami.

Nattklubben Collage är en ny storsatsning med en helt ny typ av mötesplats för den mogna och medvetna klubbpubliken. Musiken är en skön blandning av nostalgi och det allra senaste. Genom partnersamarbeten presenteras välkända DJ:s från den internationella klubbscenen. På Collage bjuds det på mat- och nöjesupplevelser av högsta klass med exceptionellt hög och personlig service. Här kan man avnjuta allt från en drink i loungen till en helkväll med trerätters middag och clubbing i modern och sofistikerad inramning och efter kl. 22.00 fortsätta umgänget i nattklubben. Collage ligger på Ingmar Bergmans gata 2. Nattklubben är öppen torsdag till lördag 22.00 – 03.00

Mer info:
www.myspace.com/liljon
www.collagestockholm.com

Scroll to Top