Lennart Persson hedras i Malmö på söndag

lennart-persson-color-webFör tredje året i rad gör Up The Mountain tre sommarspelningar på Debasers uteservering i Malmö.
För tredje året i rad backar Folkhemsdesperados upp genom att spela skivor före, mellan och efter UTM:s set.
På söndag, på sommarens tredje och sista gratisspelning, gör de gemensam sak och samlar in pengar till Cancerfonden. Detta för att hedra Lennart Persson, som gick bort i just cancer tidigare i år.

Under kvällen kommer en klassisk »tip jar«, en sådan som finns på alla honky tonk-hak värda namnet, att finnas på plats.
I den kan publiken visa bandet, dj-duon och framförallt Lennart sin uppskattning genom att lägga en peng i burken. Alla pengar kommer sedan oavkortat att gå till Cancerfonden.

Vad: Up The Mountain och Folkhemsdesperados
Var: Debaser, Norra Parkgatan 2, Malmö
När: Söndag 9 juli, kl 19
Pris: Gratis

Up The Mountain består av Maria Davidson, Lotta Wenglén (mammaledig), Lars-Olof Johansson, Bengt Lagerberg, Magnus Sveningson, Johan Olsén och Dubbel Kohan Bandling Melin.

Folkhemsdesperados består av Johan Kimrin och Tony Ernst och spelar honky tonk- och western swing-skivor i sina rhinestonesuits så fort ett bra tillfälle ges.

Lennart Persson var Sveriges bästa och främsta musikskribent fram till sin död den 18 maj 2009. Han var också en god vän till samtliga inblandade.

Scroll to Top