Ledmotiv till tredje Twilight-filmen släpps snart

twilight-eclipseLåtlistan till Eclipse, den tredje delen i den omåttligt populära Twilight-serien har avslöjats. I torsdags gick MySpace ut med en artist i halvtimmen till dess att alla femton medverkande artister var avslöjade. Soundtracket kommer att innehålla låtar av bland andra; The Dead Weather, Vampire Weekend, Beck & Bat for Lashes och Muse.

Muse är författaren Stephanie Meyers favoritband och har medverkar i alla filmer hittills. Nu gör de alltså ledmotivet som heter “Neutron Star Collision (Love is Forever)”. På måndag har låten premiär och går till radio. Låten har Muse skrivit och spelat in exklusivt för Eclipse soundtracket, det är alltså en helt ny låt av ett av världens största band som har premiär på måndag. Muse spelar live i Stockholm på Zinkendamms IP den 21 juli.

Filmen Eclipse har premiär världen över den 30 Juni och soundtracket släpps den 9 juni. Albumet innehåller femton låtar som alla kan höras i filmen, alla dessa låtar är exklusiva för soundtracket och har aldrig blivit släppta någon annanstans förut. Soundtracken till de två tidigare filmerna har båda toppat Billboardlistan och sålt tre respektive fyra miljoner världen över, båda albumen ligger kvar top 200 på listan sedan de släpptes.

Filmen Eclipse är producerad av David Slade, med Kristen Stewart, Robert Pattinson och Taylor Lautner I huvudrollerna. I denna tredje del av berättelsen om varulvar och vampyrer så måste Bella (Stewart) välja mellan sin kärlek Edward (Pattinson) och Jacob (Lautner) samtidigt som ett krig mellan olika vampyr-släkten trappas upp.

Idag gick även MTV ut med att förra filmen, New Moon, är nominerade till inte mindre än fem MTV Movie Awards.

Hemsidor:
www.eclipsesoundtrack.com
www.eclipsethemovie.com

Tracklist:
1. Metric—“Eclipse (All Yours)”
2. Muse—“Neutron Star Collision (Love is Forever)”
3. The Bravery—“Ours”
4. Florence + The Machine—“Heavy In Your Arms”
5. Sia—“My Love”
6. Fanfarlo—“Atlas”
7. The Black Keys—“Chop And Change”
8. The Dead Weather—“Rolling In On A Burning Tire”
9. Beck and Bat For Lashes—“Let’s Get Lost”
10. Vampire Weekend—“Jonathan Low”
11. UNKLE—“With You In My Head” (feat. The Black Angels)
12. Eastern Conference Champions—“A Million Miles An Hour”
13. Band of Horses—“Life On Earth”
14. Cee Lo Green—“What Part of Forever”
15. Howard Shore—“Jacob’s Theme”

Scroll to Top