Latitud 57 i Oskarshamn – Artistsläpp!

latitude57

För 6e gången i ordningen arrangerar Brädholmen Event tvådagarsfestivalen Latitud 57. Förra året besökte närmare 8000 personer festivalen. Nu släpper vi de första artisterna som kommer få Brädholmen i Oskarshamn i gungning helgen 4-5 juli:    Ulf Lundell, Stiftelsen, Dregen, Mojje, The Neverdies, och Lars Allertz.
Brädholmen Event presenterar stolt de 6 första artisterna till årets upplaga av Latitud 57 den 4-5 juli. Två av de mest önskade artisterna finns med. Ulf Lundell och Stiftelsen! Jag har varit på jakt efter att få Lundell till Latitud länge och äntligen lyckades det säger Christian Åberg (Brädholmen Event). I de undersökningar som gjorts inför festivalen så har Stiftelsen varit det i särklass mest önskade bandet så det känns mycket bra att kunna presentera dem. Det ser för övrigt ut som att de endast kommer att göra ett fåtal spelningar i sommar vilket vi är mycket glada för, fortsätter Christian.

Dregen kommer spela låtar från sin nya soloplatta blandat med låtar från Backyard Babies och Hellacopters vilket kommer bli grymt. För den yngre publiken presenterar vi en favorit i repris, Mojje.

The Neverdies är ett  ungt, hungrigt rockband från Vadstena som har släppt två singlar, ”Miss U” som gick direkt in på 14:e plats på Itunes, och den nya singeln ”Stockholm” som kom nyligen. Över 100 000 följer dem på Instagram och deras videos har setts över 60 000 gånger på Youtube.

Årets DJ heter Lars Allertz och är en ung talangfull DJ som kommer få dansgolvet att gunga!

Fler artister kommer att släppas inom kort.

Nedan följer Live Nations PM för Lundells Sommarturné

Ulf Lundell:
I sommar åker Ulf Lundell på en landsomfattande turné med egna konserter varvat med festivalspelningar. Turnépremiär blir det på Midsommardagen den 21 juni i Leksand. Den 4 juli kommer han till Oskarshamn och Latitud 57 för första gången någonsin.

I december gjorde Lundell sin senaste spelning, en bejublad och kritikerrosad konsert på Berns i Stockholm, i samband med släppet av det guldsäljande albumet ”Trunk”.

”Trunk” har toppat Försäljningslistan och nyligen släpptes den allra första Ulf Lundell-remixen någonsin. Tre olika remixar av ”L-bows & Kash” släpptes digitalt och på en limiterad och numrerad 12″ vinyl, hämtad från Lundells senaste album.

I sommar har Lundell med sig musikerna som även medverkar på ”Trunk”; Jan Bark, Surjo Benigh, Andreas Dahlbäck, Jens Frithiof, Thomas Hallonsten och Marcus Olsson (från Oskarshamn).

Turnéplan
21.6 Leksand, Tegera Arena
4.7 Oskarshamn, Latitud 57
5.7 Karlstad, Putte i Parken
9.7 Halmstad, Tylösand
12.7 Hasslö, Hasslö Musikfestival
16.7 Malmö, KB
18.7 Kristianstad, Tivoliparken
19.7 Trollhättan, Fallens dagar
25.7 Mariehamn, Rock Off Festival
26.7 Hudiksvall, HudikKalaset
1.8 Göteborg, Trädgårdsföreningen
14.8 Stockholm, Skansen

Hemsida – http://www.latitud57.se/

Scroll to Top