Lasse Stefanz släpper nytt album

lasse-stefanz-2010

Maj betyder sommar i antågande. Du plockar fram Harleyn, cabbar ner, grillen kånkas ut och livsandarna återvänder…

Maj betyder numera också Lasse Stefanz. Bandet har gjort det till en vana att frälsa oss kylslagna nordbor med härligt svängande rockncountry i hänryckningens tid mellan hägg och syrén. Och varje maj är det succé – bandet har inte missat en guldskiva sedan vi minns inte när.

Den 26 maj 2010 är det dags igen.

Starta upp bilen, langa in plattan i stereon och åk på en musikalisk resa till Skåne, Texas. För Lasse Stefanz är här för att leverera ditt sommarsoundtrack.

Lasse Stefanz är utan konkurrens Sveriges största dansband. Hårt turnérande och med otroliga skivframgångar sitter de säkert på tronen, utan några som helst intentioner att kliva ner. Turnéplanen är lika fullspäckad som vanligt, och den mäktiga turnébussen (nyinköpt förra året) känner vant igen landsvägarna från nordligaste norr till sydligaste söder.

”Texas” är producerad av Svante Persson som förutom att stå bakom de senaste fyra plattorna med Lasse Stefanz även producerat giganter som Sven-Ingvars och Jerry Williams.

14 skönt svängiga låtar med dels nyskrivna blivande klassiker och fräcka coverversioner av redan kända låtar. Allt signerat Lasse Stefanz.

Sommaren är här!

lasse-stefanz-texas

Rulla till toppen