Lasse Stefanz lanserar eget vin

Lasse Stefanz lanserar eget vin

Som vanligt när det gäller Lasse Stefanz är ledordet kvalité. Vinet är en klassisk Valpolicella som produceras av den berömda vinproducenten Luigi Righetti. Vinet är noga utvalt av dansbandets medlemmar som föll för det röda, behagligt mjuka vinet med den eleganta fruktigheten som gör det lämpligt till inte enbart mat utan också är perfekt som barvin eller förfestvin. Det riktigt svänger om det.

Luigi Righetti är ett vinfamiljeföretag som grundades 1909. Hela familjen är involverad där Gianmaria är VD och vinmakare tillsammans med brodern Guiseppe. Guiseppes fru Paola sköter det administrativa. Men fortfarande är Luigi, född 1922, involverad och alla beslut godkänns självklart av honom. Familjen tycker detta är ett väldigt spännande projekt och är stolta att bli utvalda som leverantörer av Lasse Stefanz vin som importeras av Janake Wine Group AB.

Lasse Stefanz är det största och ett av de mest populära dansbanden i Skandinavien. Den 23 maj släpptes nya albumet ”Rocky Mountain”.

En ny bok om Lasse Stefanz är också på gång. I boken ”GAMMAL KÄRLEK ROSTAR ALDRIG” skriver journalisten och entertainern Thomas Deutgen kärleksfullt om bandets 45-åriga historia och Lina Haskel har fotograferat.

Vinet finns i Systembolagets beställningssortiment. Art nr 73723.

Scroll to Top