Larz Kristerz årets nyföretagare i Älvdalen

larz-kristerz

Trond Korsmoe, Morgan Korsmoe, Stefan Nykvist, Mikael Eriksson, Torbjörn Eriksson och Peter Larsson i dansbandet Larz Kristerz har blivit utnämnda till Årets Nyföretagare i hemkommunen Älvdalen. Motiveringen lyder som följer:

”Under andra halvan av 2008 tog det tidigare hobbybandet Larz Kristerz klivet framåt och blev ett av landets populäraste dansband. Under samma tid förändrades förutsättningarna på många vis. Inte minst genom att verksamheten började drivas i företagsform. Medlemmarna i Larz Kristerz driver nu två olika företag och har verksamt bidragit till ökat företagande i Älvdalens kommun.

Förutom att vara framgångsrika nyföretagare har Larz Kristerz även gett hemkommunen Älvdalen ovärderlig positiv uppmärksamhet. Orkestern och dess medlemmar tar också alla tillfällen att marknadsföra och prata väl om hembygden. Medlemmarna i Larz Kristerz är goda föredömen för företagssamheten i Älvdalens Kommun och det är med stolthet och glädje kommunen utser dem till ÅRETS NYFÖRETAGARE i Älvdalen.”

Priset delas ut på Hotell Älvdalen imorgon, torsdag den 6 augusti klockan 18.

Scroll to Top