Lamb of God flyttas upp till Arenan

lamb-of-god

Nu är det som många väntat på klart! Den sedan länge utsålda spelningen med Lamb Of God, Job For a Cowboy, August Burns Red och Between The Buried And Me flyttas upp en våning, från Klubben till Arenan. Vill du inte göra samma misstag igen så se till att få tag i en biljett denna gång!

Biljetterna kommer att ta slut snabbt och släpps nu på fredag den 12 februari kl. 09.00.

OBS Tidigare köpta biljetter till Klubben gäller fortfarande till Arenan och behöver inte bytas.

När Lamb of God gav ut debuten ”New American Gospel” år 2000 kunde ingen – åtminstone inte medlemmarna själva – ana att ett nytt amerikanskt evangelium hade skrivits på riktigt. Men inget band har bättre representerat den musik som snart kom att kallas New Wave of American Heavy Metal, och som tio år senare fortsätter att övertyga en allt bredare publik om människans inneboende behov av förbannat tung metal.

Som om inte Lamb of God räckte för att garantera den kommande vinterns mest adrenalinpumpande upplevelse får de sällskap av omtalade death metal-fenomenet Job For A Cowboy. Arizona-kvintetten håller också på att omdefiniera vad som är amerikansk metal, med ett evangelium av det riktigt brutala slaget. Albumen ”Genesis” och aktuella ”Ruination” har visat att bandet är ett Cannibal Corpse eller Suffocation för 2000-talet. I Sverige har de knappt spelat förut (fjolårets efterlängtade gig på Metaltown i Göteborg fick ställas in på grund av sjukdom) så detta är ett tillfälle att ta vara på.

Och som om inte detta vore mer än nog så bakar vi in August Burns Red och Between The Buried And Me för att göra upplevelsen total.

Det är alltså inte mindre än fyra band som spelar på Arenan den 5 mars, så du vet var du bör infinna dig om du är beroende av tung metal och långvariga adrenalinkickar.

Vi ses där!

Hemsidor:
www.lamb-of-god.com
www.myspace.com/lambofgod
www.myspace.com/jobforacowboy
www.myspace.com/augustburnsred
www.myspace.com/betweentheburiedandme

Speldatum:
5 MARS – ARENAN, STOCKHOLM

Närmare information om spelningen hittar du här.

Rulla till toppen