Lägger Slayer av snart?

slayer

Brittiska The Guardian intervjuade nyligen frontmannen Tom Araya samt gitarristen Kerry King från det legendariska thrash metal-bandet Slayer och frågade då bland annat om det finns någon sanning i ryktena om att bandet tänker lägga av snart. Araya svarade då:

”Vi vet inte än. Så här mycket vet jag: att vara ifrån sin familj så mycket blir inte lättare med tiden. Jag har varit gift i 15 år. Jag har en 13-årig dotter och en 10-årig son som jag vill ta igen förlorad tid med. Jag har nära släktingar som jag knappt träffat. Det här livet kräver så mycket av dig, personligt och fysiskt. Jag vet ärligt talat inte hur jag klarade de första 15 åren med Slayer. Hur kunde jag bli så jävla full och sen spela varje kväll och sen, direkt efter spelningen, göra samma sak igen? Hur fan klarade vi av allt det?”

Araya svarade även på frågan om de är lika orädda som när de var 20 år gamla och om de vill lika mycket fortfarande:

”Eh…, wow… Det är inte så mycket fråga om ’Vill du fortfarande?’ som ’Hur mycket mer är du villig att ta?’ Det är så mycket skit som händer bakom scen, inte bara det byråkratiska skitsnacket med skivbolaget eller turnerande, utan andra, större saker. Det är fyra olika personligheter i bandet som försöker hålla sams. Ibland blir vi osams, det är helt naturligt. Men efter 28 år undrar man om man växt närmare eller ifrån varandra.”

Scroll to Top