Lady Saw till Sverige

Lady Saw
Lady Saw

Drottningen av dancehall spelar i Stockholm i april

Dags för Sverigebesök för the first lady of dancehall: Lady Saw. Den 10 april dyker hon upp på Klubben i Stockholm. Biljetterna släpps den 11 december.

Lady Saw är en av världens första kvinnliga mc’s att slå igenom utanför hemlandet Jamaica. Hon är sångerska, dj, producent och låtskrivare, men framför allt är Lady Saw en kvinna som lyckats slå sig fram i en totalt mansdominerad värld. Hon har jobbat med artister som Gwen Stefani, Missy Elliot, Foxy Brown och Pharrell Williams. Hon var den första kvinnliga dj’n att någonsin vinna en Grammy och att sälja tredubbel platina. Lady Saw har utan tvekan gjort avtryck i reggae-världen, dels på rökiga klubbar i Kingston men framförallt på världens alla dansgolv.

Lady Saw är drottningen av grym dancehall, skakande rumpor och heta dansbataljer. Det, och lite till, är precis vad vi har att vänta när det är dags för Sverigebesök i april nästa år.

Konsertinfo:

10.4 Stockholm, Fryshuset – Klubben

Biljettinfo:

Biljetterna släpps den 11 december, kostar 240 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet: 077-170 70 70 samt Ticnet- och ATG-ombud.

Pressbiljetter: [email protected]

Scroll to Top