Lady Gaga till Stockholm i maj

lady-gaga

Lady Gaga, den internationella superstjärnan och trefaldiga vinnaren i Brit Awards, bekräftar idag att hennes vansinnigt framgångsrika Monster Ball Tour förlängs. Efter idel utsålda shower i Storbritannien, Australien och Japan förlängs nu turnén, med premiär i Stockholm på Ericsson Globe den 7 maj. Därefter fortsätter turnén med nya datum i Tyskland, Holland, Belgien och Frankrike innan den återvänder till Storbritannien.

Med en show som brittiska Sun beskrev som både häpnadsväckande och “den bästa liveshow du kommer se i år” bjuder The Monster Ball Tour på en spektakulär visuell upplevelse som tar fenomenet Lady Gaga och visionen om den största stjärnan inom popmusik idag till en högst levande och verklig plattform. Av stjärnan själv kallad “mer en musikal än en konsert” bjuder showen både fansen och Lady Gaga på en vild resa från start till slut. Från den Gaga-pimpade Rolls Roycen och genom 15 kostymbyten är showen, precis som The Times uttryckte saken, “one helluva ride”.

När Europa är avklarat kan Nordamerika se fram emot Lady Gagas första stora arenaturné som besöker 30 städer. Mer information och schema finns snart tillgängligt på Ladygaga.com.

Som internationell turnépromotor och producent för The Monster Ball Tour står Live Nation Global Touring, under ledning av Arthur Fogel (CEO/chairman Live Nation Global Touring) som med anledning av detta kommenterar “vi är enormt glada att kunna ta The Monster Ball Tour till fans over hela världen. Lady Gaga är en exceptionell artist och produktionen är bortom jämförelse”.

Special guests kommer att bekräftas inom kort.

Närmare information om konserten samt biljetter hittar du här.

Scroll to Top