Lady Gaga till Malmö i november

lady-gaga

En av världens mest oförutsägbara och innovativa artister, Lady Gaga, bekräftar idag att hennes eftertraktade Europaturné förlängs. Med premiär i Stockholm på Ericsson Globe den 7 maj, och ytterligare en show den 8 maj på samma plats, sträcker sig den nuvarande turnén över Tyskland, Holland, Belgien, Frankrike och Storbritannien innan Lady Gaga med sin turné beger sig över havet och landar i USA för att fortsätta turnén där. Showerna i Stockholm har sålt makalöst bra och idag finns endast ett mindre antal biljetter kvar till de två konserterna. Idag, på grund av den överväldigande efterfrågan, bekräftas att Monster Ball Tour Starring Lady Gaga återvänder till Europa så snart USA är avklarat, med start i Helsingfors den 13 oktober. Den 19 november får Malmö Arena besök. Biljetterna släpps den 30 april.

I linje med Lady Gagas känsla för det dramatiska och hennes lika innovativa som kreativa personlighet kommer den förlängda, andra, delen av turnén att vara banbrytande när det kommer till spektakulära och oförglömliga konsertupplevelser.

Världen över har recensenter gapat av fascination över Monster Ball Tour, som Lady Gaga själv beskrev som “världens första pop-elektro-opera”. Brittiska The Sun kallade den ”breathtaking stuff” och ”den bästa showen du kommer se i år” och London Independent skrev ”Gaga har DET, vilket är varför hela popvärlden just nu vill take a ride on her disco stick”. Om hennes show på Radio City Music hall skrev New York Times att ”hennes Monster Ball turné har alltid bidragit med något värt att fotografera: en sci-fi-tablå eller en minimal glittrig kostym.”

Som internationell turnépromotor och producent för The Monster Ball Tour står Live Nation Global Touring, under ledning av Arthur Fogel (CEO/chairman Live Nation Global Touring) som med anledning av detta kommenterar “Lady Gaga är på god väg att revolutionera popmusik världen över, och med sin nya produktion kommer hon att göra precis det. Vi är mycket glada att presentera Monster Ball Tour för hela världen”.

Lady Gagas skiva The Fame Monster släpptes i november 2009 och är en uppföljare till grammisvinnande The Fame, som innehöll listettorna Just Dance och Poker Face. Tillsammans har The Fame och The Fame Monster sålt makalösa 11,5 miljoner exemplar världen över medan hennes singlar Just Dance, Poker Face, Lovegame, Paparazzi och Bad Romance tillsammans har sålt över 30 miljoner exemplar. Videon till Bad Romance har fått fler än 125 miljoner visningar på internet och den nya singeln Telephone, featuring Beyoncé, släpptes nyligen via E! Television networks sida VEVO.

För fullständig information om förlängningen av turnén, besök www.ladygaga.com.

Lady Gaga spelar, förutom i Malmö Arena i november, även i Ericsson Globe den 7 och 8 maj. Förband i Stockholm är Semi Precious Weapons.

Biljetterna till Malmö Arena den 19 november släpps den 30 april. Förband kommer att presenteras inom kort.

Kommande Sverige-spelningar:
7 maj – Globen, Stockholm
8 maj – Globen, Stockholm
19 november – Malmö Arena, Malmö

Närmare information om Lady Gagas konserter i Sverige hittar du här

Scroll to Top