L. M. Stone till Furuviks countryfestival

lm-stone

För första gången på en svensk countryfestival uppträder i år en av de få färgade amerikanska sångare som finns inom genren och han heter L. M. Stone. Stone är en sk. indie-artist och fördelen där är att han kan göra sin egen musik, precis så som han vill ha den. Stone bjuder på härlig äkta traditionell country och kan gott mäta sig med legender som George Jones.

CD´n ”Looking Through The Mirror Of My Life” som kom för en del år sedan hittas på http://www.cdbaby.com/cd/lmstone där det även går att lyssna på musiken. LM Stone lär hålla på med en ny cd just nu, och som älskare av traditional country är det något jag ser fram emot. Den traditionella countryn, som mer och mer kommer i skymundan av Nashvilles moderna mainstream-musik, gör att det kan vara värt att uppmärksamma en kille som LM Stone. Inte för att han är färgad, utan för att han fortfarande vågar stå på egna ben.

Scandinavian Country
Music Festival

http://www.furuvik.se/country-festivalen.aspx

När? 6-8 augusti
Var? Furuviksparken i Furuvik utanför Gävle

Bland övriga artister som uppträder under tredagarsfestivalen finns Jill Johnson, Lasse Stefanz och Mark Chesnutt.

av: Per Gyllingberg

5 reaktioner på ”L. M. Stone till Furuviks countryfestival”

 1. Han var jätte bra hoppas att han kommer till baka nästa år på furuvik när det är countryfestivalen

  Jag skulle vilja komma kontakt med hans skivbolag! jag har provat och sök på hans namn med det värkar som det inte finns nån officiell hemsida på han så är det nån som vet så är jag tacksam för svar.

 2. Per Gyllingberg

  @Tommy
  Hej Tommy!

  Om det inte finns någon kontaktinfo på skivan är det nog svårt. Prova att logga in på CD Baby och skriv där att du vill ha kontakt. Annars vet jag inte. Tyvärr.

  Mvh. Per

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen