Kristian Anttila firar tio år som artist

2013 firar Kristian Anttila tio år som artist. Från debutalbumet ”Natta De Mina” år 2003 har han hunnit med ytterligare 4 studioalbum, 14 P3-listade singlar, otaliga tv-framträdanden och turné världen över. 2013 firar han av rejält och första steget i denna raket är två stora mediaframträdanden i veckan:

2012-04-04 – P3 Kronologen – 20.00-21.00
2012-04-05 – SVT Gokväll – 18.15-19.00

Där kommer han berätta mer kring vad som händer under året samt premiärspela en helt ny singel!

Så här kommenterar Kristian själv det hela:

”Jaja, portad från försvaret & whatever. För nu är det 10 år sedan jag upptäckte man kunde spara pengar genom att äta gammal mat. 10 år sedan jag var dum nog tro jag skulle ta över världen. 10 år sen HAN DEN DÄR Kristian Anttila släppte sitt debutalbum. Allt det där sitter ihop. Och när jag tittade in genom ett fönster i Havanna så satt en kille där. Där satt också hans mamma. Och så hennes mamma. Dom bodde så och satt nergojjade i gungstolar och tittade på tv i den där ettan dom delade med sonens motorcykelverkstad. Och när jag lixom vänder mig bakåt så ser jag ju att livet har krängt hit och krängt dit och musiken har gått upp och har gått ner och har gått upp OCH jag ser också att det alltid varit jag själv som pekat vart jag ska. Det är jag stoltast över.

Kommande året börjar jag spela med mitt band igen. Jag ska sitta i TV och prata om mig själv. Jag ska sitta i Radio och prata om mig själv. Jag ska sitta i tidningar och tillslut kräkas över mig själv medan jag berättar om den här resan. Men framförallt så händer DET DÄR som gör det hela lönt och värt och försvarligt och som jag nog tar och berättar om vid ett senare tillfälle för nu ropar mamma. Ses på vägen vänner! /Kristian Anttila 2.0”

Scroll to Top