Kris Kristofferson till Sverige i sommar

kris-kristoffersonI sommar kommer en av de främsta countrysångarna, Kris Kristofferson, till Sverige för fyra konserter. Den 7 juli gästar han Kronovalls Vinslott på Österlen där han spelar i den prunkande slottsträdgården, den 8 juli uppträder han i Trädgårdsföreningen i Göteborg och han avslutar sedan med två inomhuskonster, den första på Katalin And all That Jazz i Uppsala den 10 juli och dagen därpå på Cirkus i Stockholm. Biljetterna släpps den 9 mars.

Kris har under de senaste åren gästat Sverige flera gånger. Senast var sommaren 2008 då han bl a spelade på Dalhalla, en konsert som rakt igenom fick strålande recensioner. I anslutning till konserten utnämndes Kris till ambassadör för Dalarna. Hans farfar och farfars bror utvandrade härifrån till USA.

Genom åren har Kris släppt en lång rad album och gjort oförglömliga låtar t ex ”Me and Bobby McGee”, ”Sunday Morning Coming Down” och ”Help Me Make It Through The Night”. I höstas släppte han albumet ”Closer to the Bone” som fick fin kritik av pressen.

KONSERTDATUM
7.7 Österlen, Kronovalls Vinslott
9.7 Göteborg, Trädgårdsföreningen
10.7 Uppsala, Katalin And All That Jazz
11.7 Stockholm, Cirkus

Närmare information om spelningarna samt biljetter hittar du här.

Rulla till toppen