Klipp från Söndagsparty med Marilyn Manson

I söndags hade Söndagsparty med radarparet Filip & Fredrik Wikingsson premiär i Kanal 5. Gäster i det från New York direktstända programmet var det omaka paret Marilyn Manson och Jonas Gardell och det hela rundades av med ett framträdande av Howlin’ Pelle från The Hives.

Även om Filip Hammar and Fredrik Wikingsson har gjort succé flera gånger om med sin rappa och intelligenta humordynamik så blev söndagens livedebut ett ofta på gränsen till pinsamt klavertramp. De hade en tendens att stjäla uppmärksamheten från gästerna och fick inte fram någonting av relevans för de olyckligt inbjudna.

Jonas Gardell envisades med att tala svenska för att därpå försöka översätta sin tirad till engelska för Mansons skull med mer eller mindre lyckat resultat. När de sedan ringer upp brudgummen inför nästa söndags direktsända TV-vigsel så ansåg de att det var en god idé att fråga den skilda Marilyn Manson om han hade ett råd att ge till det snart gifta paret varpå han svarade med ett snabbt ”Kill yourselves”.

Jonas Gardell klarade sig fint på egen hand men hela intervjun med Marilyn Manson var katastrofal. Klipp från programmet ser du nedan.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top