Kleerup på turné

Årets kompositör, årets nykomling, årets producent. Dansgolvens ständige regent Kleerup har haft ett lysande 2008. 2009 är det turnédags igen. Premiären ser vi den 6 februari på Strand i Stockholm och den här gången tar Kleerup med sig ett helt band! Biljetter finns ute nu.

Kleerup är en artist med extra allt. Det finns inga gråzoner. Allt eller inget. 2008 har det varit ALLT, och det ser ut som att 2009 kommer att fortsätta i samma takt.

Längre ner ser du musikvideon till låten ”Longing For Lullabies”, ett samarbete mellan Kleerup och Titiyo.

För de allra flesta börjar antagligen Kleerup-historien med älsklingen ”With Every Heartbeat”, Kleerup och Robyns hitsingel som nådde första platsen på Englandslistan och fortfarande går varm på såväl dansgolv som radiostationer. I april förra året fick vi dessutom ta del av ännu en singel, det briljanta Titiyo-samarbetet ”Longing for Lullabies”. När multikonstnären Kleerup i maj äntligen släppte sitt självbetitlade debutalbum gjorde han ingen besviken.

Våren 08 blev små smakprov på vad som komma skulle. Festivalsommaren blev lång, intensiv och fullständigt dansant. Hösten blev prisutdelningar, exklusiva spelningar och hitsingel efter hitsingel. I vår ser vi Kleerup live igen!

Kleerup med band är:

Andreas Kleerup
Jonas Kleerup (turntables/visuals)
Desmond Foster (bas)
Markus Jägerstedt (keyboard)
Alexander Di Giorgio (trummor)
Miss Bea Star (sång)
Swingfly (mc)

Turnéinfo:

6.2 Stockholm, Strand
11.2 Örebro, Frimis
12.2 Oslo, Blå (NO)
13.2 Malmö, Babel
20.2 Östersund, O’Learys
21.2 Sundsvall, Aveny
27.2 Sälen, HC
7.3 Karlstad, Arena
30.4 Göteborg, Trädgår’n

Biljettinfo:

Biljetterna släpps lokalt, kontakta respektive spelställe för mer info.

Scroll to Top