Kings of Leon till Peace & Love

kings-of-leon-2010-2Kings of Leon är idag ett av världens mest älskade band. I flera år har fansen önskat och längtat efter att återigen få se den skönaste södern-influerade rocken på svenska scener, och idag kan Live Nation och Peace & Love äntligen bekräfta att ett av festivalens mest önskade band är klara för ett Borlängebesök. Låt oss presentera Kings of Leon på Peace & Love sommaren 2011!

För sju år sen såg vi dem för första gången i Sverige, då på en liten festivalscen i Stockholm. Sju år senare finns det antagligen inte en enda människa på denna jord som inte har nynnat med i någon av Kings of Leons megahits. Från skramlig rock har de vandrat vidare och mejslat ut en magnifik arenarock, och fanskaran har vuxit sig större än vad någon kanske kunde tro. Med monsteralbumet ”Only By The Night” parkerade de låt efter låt på listorna och sålde över 220 000 exemplar på en futtig vecka. Succé? Succé!

Kings of Leon kan hittills sammanfattas i dessa ord: evigt utsålda konserter, oräkneliga Grammys ståendes ovanpå eldstaden och älskade världen över. När det i maj damp ner ett nytt album, ”Come Around Sundown”, följde den samma mönster med listplaceringar i all världens hörn, guld- och platinaskivor på väggarna, fans med glädjetårar. Succé? Succé!

Martin Nielsen står bakom bokningen på Live Nation:
”Jag är både stolt och förväntansfull över den här bokningen. Kings of Leon är ett av dom band som verkligen har potential att fylla dom stora arenorna i framtiden och därför känns det helt rätt att de spelar på just Peace & Love som numera är Sveriges största festival.”

Scroll to Top