Kevin Borg släpper debutalbum

Kevin

Kevin Borg växte upp på ön Malta i Medelhavet tillsammans med sin familj och hade redan som liten ett stort intresse för musik. Han valde tidigt att följa den banan.

Den 12 december 2007 flyttade Kevin Borg till sin flickvän i Arvidsjaur. Under hösten 2008 deltog han och vann överlägset Idol 2008. Kevin har tagit svenska folket med storm genom sin utstrålning och sitt unika uttryck och var publikfavorit redan från starten.

Tiden efter Idol har allt fokus legat på att arbeta fram ett album där Kevin har varit 100 procent delaktig i allt från låtskriveri och urval till utformning. Debutalbumet, The Beginning, är inspelat i den legendariska studion Murlyn i Stockholm tillsammans med producenten Peter Sjöström. ”Att ha jobbat med Peter har varit fantastiskt, han har verkligen lyckats tagit fram det bästa ur mig” säger Kevin.

Den 4 mars släpps The Beginning. På albumet hittar vi låtar skrivna av Andreas Carlsson, Desmond Child, Anders Bagge, Richard Marx, Carl Falk och Kevin har varit med och skrivit 2 låtar själv på albumet.

Idag släpps den nya singeln Street Lights som är det första vi får höra sedan vinnarlåten With Every Bit of Me.

Scroll to Top