Kenza rapporterar från MTV Europe Music Awards

kenza-ema-2009

På torsdag den 5 november är det återigen dags för skandalernas gala, MTV Europe Music Awards. Direktrapporten från den glamorösa röda mattan startar kl. 20.00 och kommer att skötas av modebloggaren Kenza Zouiten som därmed får äran för andra året i rad.

– Det känns otroligt kul att få chansen igen. Jag ser självklart fram mot att intervjua mina favoriter Tokio Hotel, men min förhoppning är även att få prata med modeikonen Lady Gaga. Sen hoppas jag också på att få några smaskiga skvallernyheter som jag kan blogga om, säger Kenza Zouiten, MTV:s bloggare och reporter.

Både Katy Perry och Kenza har något gemensamt när det kommer till årets MTV Europe Music Awards. Båda två har fått den ärofyllda uppgiften som ingen tidigare har kammat hem – att leda respektive rapportera från den prestigefyllda galan.

Här kan tittarna få direktrapporter från röda mattan med Kenza: http://blog.mtv.se/kenza.

Under den stora musikfesten kommer tittarna att få se flertalet spektakulära uppträdanden av bland annat Kings of Leon, Green Day, Leona Lewis och Tokio Hotel. Dessutom kommer som tidigare rapporterats U2 att göra en historisk spelning vid Brandenburger Tor i Berlin. Spelningen blir en del av MTV Europe Music Awards som äger rum nästan exakt 20 år efter Berlinmurens fall den 9 november 1989 och blir en del av firandet av jubileet.

Scroll to Top