Ken Ring är årets julvärd på Umusic One

Rapparen Ken Ring är årets julvärd när Universal Music lanserar en julkalender på YouTube-kanalen UMUSIC ONE. Varje dag fram till julafton, med start 1 december, sänds ett nytt avsnitt där några av de största och mest folkkära artisterna bidrar med exklusivt innehåll i form av musik, tävlingar och videos specialproducerade för UMUSIC ONE och julkalendern.

Ken Ring kommer varje dag att leda tittarna genom kalendern och tända ljusen vid advent. På självaste julafton bjuder han på en väldigt speciell julklapp till alla tittare.

Sverige har en lång tradition med julkalendern på SVT och Arne Weise i fåtöljen på julafton. Det känns därför helt logiskt att nu låta Ken Ring ta formatet till YouTube, säger Emil Angervall på Universal Music.

Musiken har för länge sedan flyttat från skivhyllorna till den digitala scenen, där video och YouTube blir en allt större marknad. För Universal Music är YouTube och UMUSIC ONE därför en viktig kanal inför framtiden. Julkalendern är ett led i denna satsning.

Julkalendern lanseras 1 december på UMUSIC ONE och varje avsnitt publiceras dagligen kl 12.00 på www.youtube.com/umusicone.

Scroll to Top