Ke$ha till Gröna Lund i sommar

Hon är en utav världens hetaste artister just nu med hits som ”TiK ToK” och ”Die Young”. I sommar åker den amerikanska popstjärnan Ke$ha ut på turné och den enda spelningen i Sverige blir på Grönans Stora Scen.

Ke$ha släppte sitt debutalbum ”Animal” 2010 och har sedan dess tagit världen med storm. Hennes debutsingel ”TiK ToK” tog hem förstaplatsen på Billboards ”Hot 100 Song”-lista och var den mest spelade låten det året. Uppföljarna ”Your Love Is My Drug”, ”We R Who We R” och ”Die Young” har alla nått förstaplatsen på topplistorna och 2010 tog hon hem pris för ”Best new act” på MTV European Music Awards. Hon har över 22 miljoner fans på Facebook, över 3 miljoner följare på Twitter och över 330 miljoner views på YouTube. I sommar ger hon sig ut på en turné där det enda stoppet i Sverige är på Gröna Lunds Stora Scen den 7 juli kl. 20.00.

Ke$ha är utan tvekan en utav våra största bokningar i år och jag fick samma känsla när jag bokade henne som när jag bokade Lady Gaga 2009. Hon är härligt kaxig och vi kan nog förvänta oss en grym scenshow. Det här kan bli riktigt stort, säger Kenny Mattsson, Programchef på Gröna Lund.

Rulla till toppen