Kate Nash till Stockholm i höst

Av Redaktionen
Jun 2nd, 2010
0 Kommentarer
509 Views

kate-nash

En kort ocensurerad anekdot om ”pojke möte flicka” satt till en kuliss av pop i sin mest otvungna och ovärjbara klädsel. Ja, det är vad ”Foundations” är. Debutsingeln kom för tre år sedan och ni har redan hört den. Ville bara påminna er om varför ni älskar Kate Nash.

Med det dussin självutlämnande bekännelserna som utgjorde debuten ”Made of Bricks” grävde sig Nash fram i samma fåra som Lily Allen och Regina Spektor gjort tidigare. Frispråkigt, naket och klistrigt utan att för den delen sakna substans. Press och publik föll som furor och nu är det dags att falla igen. ”My Best Friend Is You” är en Spector-lik fest för det nya decenniet; en orgie i ljudväggar och frispråkigheter. Gamle Suede -gitarristen Bernard Butler har producerat och tillsammans har de skapat ett underbart album som skramlar och gjuter liv i en. ”Do-Wah-Doo” är en oemotståndlig pärla som kan få vem som helst att gråta, dansa, skratta och leva upp hela känsloregistret som vi bär inom oss.

I september intar Nash Tyrol i Stockholm. Den trettonde för att vara mer specifik. Ta fram röda pennan och markera i kalendern. Det är ett viktigt datum.

Konsertdatum
13 september – Stockholm, Tyrol

Närmare information om Kate Nashs spelning på Tyrol i Stockholm

Kommentering är stängd