Kataklysms sångare öppnar pizzeria

albanos-kataklysm

Maurizio Iacono, sångare i det internationellt framgångsrika kanadensiska dödsmetallbandet Kataklysm, har öppnat en pizzeria i Chicago tillsammans med sin vän Saverio Donancricchia vars familj drivit Albano’s Pizzeri i över 20 år och bland annat listats i “Top 101 Places in America” på The Travel Channel. De som besökt en nationell metalturné-konsert i Chicago-området kan ta med sig sin biljett och få rabatt på sin beställning.

“När man växer upp i en italiensk familj känner man alltid någon som äger en pizzeria. Min far var kökschef i New York så jag växte upp med det dessutom. Jag valde musiken men på något vis sökte restaurangvärlden upp mig.”, berättar Maurizio.

Kataklysm färdigställde nyligen låtskrivandet för sitt elfte album, “Heaven’s Venom”, vilket beräknas släppas någon gång i höst genom tyska Nuclear Blast Records. Gruppen kommer i sommar även att spela på den andra scenen på dem ambulerande festivalen Ozzfest i Nordamerika.

Som vi berättat tidigare så besökte Kataklysm Sverige i januari för ett par konserter. Den 6 augusti i sommar kommer de att uppträda på den stora tyska hårdrocksfestivalen Wacken Open Air.