Internet

Av Magnus Redaktionen
0 Kommentarer
Okt 13th, 2016

g

Hårdrocksbandet Ghost släppte nyligen sin nya EP Popestar som nästan direkt hamnade på den svenska albumtopplistan. Detta var framgång i sig, men nu har albumet faktiskt tagit sig in på den amerikanska billboard-listan Rock Chart. Dessutom har de även lyckats ta sig in på den generella listan Billboard 200. De enda som har lyckats lika bra förut av svenska band är Europe, Avicii och Ace of Base. Just nu är Ghost ute på en turné som sträcker sig från norr till söder i USA så det finns förhoppningar att detta albumet ska lyckas lika bra som deras album Meliora som hamnade på tionde plats på Billboard 200.

...
Av Magnus Redaktionen
0 Kommentarer
Okt 5th, 2016

Nu är Kent igång med sin avslutningsturné och det pratas hej vilt på de olika Kentforumen. Under spelningarna har det nämligen synts till en helt del kameror runt omkring scenerna. Nu har det äntligen bekräftats att det kommer en film. Per Sinding-Larsen berättade nämligen på sin instagram att det faktiskt är en Kent-film in the making.

Det kommer bli en film om Kents sista år som kommer visas i SVT. Per har tidigare gjort filmen “Så Nära Får Ingen Gå – Ett År Med Kent som kom ut 2001. Nu avvaktar vi bara datum för releasen av filmen, ser ni fram emot det?

kent

...
Av Magnus Redaktionen
0 Kommentarer
Sep 28th, 2016

Det kan ju inte finnas någon som har missat stjärnskottet Lukas Grahams superhit 7 years och senare hans senare släppta populära låtar så som Mama said. En stor artist i Danmark som tog steget och erövrade världen med hans relokerbara texter och sin härliga livsglädje som syns tydligt på scenen. Han säger själv: “What I can do is to make you laugh, dance, and cry within 60 minutes of a show, if you let me. It´s a mix of poorer musical styles. We get down and dirty, and we talk about all the little things.” (Källa: http://www.lukasgraham.com)

Det låter ju inte direkt som något man vill missa, eller vad säger ni?  Efter deras gigg på Bråvalla har de nu uttalat att de kommer till Sverige igen. Det blir två tillfällen man kan lyckas se dem. Biljetterna släpptes den 21:a september, så in och kolla direkt!

29 Mars – Annexet i Stockholm

31 Mars – Baltiska Hallen i Malmö

graham

 

 

...
Av Magnus Redaktionen
0 Kommentarer
Aug 24th, 2016

Håkan Hellström har som få har missat haft några riktiga succéer på Ullevi under sommaren och nu har han släppt att det tillkommer konserter under vintern, hela fem konserter står på tur. Hans nya album “Du gamla du fria” släpps nu den 26:e augusti till mångas förtjusning och hans miniturné börjar i november, närmare bestämt den 25:e. Biljetterna för konserterna släpptes den 13 augusti och kan köpas här.

Spelningarna i vinter:

25 Nov – Scandinavium, Göteborg

26 Nov – Scandinavium, Göteborg

3 Dec – Spektrum, Oslo

10 Dec – Ericsson Globe, Stockholm

21 Dec – Malmö Arena, Malmö

håkan

...
Av Magnus Redaktionen
0 Kommentarer
Aug 16th, 2016

Som ni redan vet är Veronica Maggio nu i full färd med att hålla konserter, efter ett lyckat uppträdande i Stockholm tänkte vi därför tipsa om hennes turnédatum för resten av året som inräknar både Sverige, Norge och Danmark :

 • 19 aug – Trondheim (NO), Pstero
 • 20 aug – Oslo (NO), Operataket
 • 26 aug – Tromsø (NO), RakettNatt
 • 27 aug – Drammen (NO), Elvefestivalen
 • 31 aug – Köpenhamn (DK), Stora Vega
 • 1 sep – Århus (DK), Train
 • 2 sep – Ålborg (DK), Musikkens hus
 • 8 sep – Helsingborg, The Tivoli
 • 9 sep – Lund, Mejeriet
 • 10 sep – Malmö, KB
 • 15 sep – Göteborg, Pustervik
 • 16 sep – Huskvarna, Folkets park
 • 17 sep – Eskilstuna, Lokomotivet
 • 23 sep – Karlstad, Nöjesfabriken
 • 24 sep – Falun, Magasinet
 • 30 sep – Umeå, Idun
 • 1 okt – Uppsala, Svandammshallarna
 • 4 okt – Norrköping, Flygeln
 • 5 okt – Västerås, Västerås Konserthus
 • 6 okt – Örebro, Frimis

Biljetter får ni bland annat tag på via hennes egen hemsida här!
(Tillkommer eventuellt fler datum)

maggio

...
Av Magnus Redaktionen
0 Kommentarer
Jun 10th, 2016

ingross

Superduon Axwell och Ingrosso har i veckorna släppt en ny singel ” Thinking about you”, lyssna här! En låt som kommer funka riktigt bra i sommar på uteserveringarna bland svettiga och solbrända dansande kroppar. Det är en ny tappning av duon som presenteras då det är en något lugnare musik. Efter duon lämnade Swedish House Mafia trodde nog ingen att det skulle gå lika bra för dem som det gjorde i trion. Men ryktet säger att de faktiskt trumfar SHM redan nu efter albumet “Something new”.

Spelningar 2016: 

Ons 06 jul 2016 17:00            Ibiza, Spanien, Ushuaia Ibiza Beach Hotel
Lör 09 jul 2016 12:00             Milton Keynes, Storbritannien, National Bowl
22 – 25 jul 2016                        Nizhny Novgorod, Ryssland, Bolshoe Kozino
03 – 07 aug 2016                      Skanderborg, Danmark, Dyrehaven
04 – 06 aug 2016                      Pärnu, Estland, Parnu Beach
04 – 05 aug 2016                      Pärnu, Estland, Parnu Beach
05 – 06 aug 2016                      Helsingfors, Finland, Kyläsaari/Kalasatama
25 – 28 aug 2016                      Halton, Storbritannien, Daresbury Estate

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Jan 31st, 2014

katy-perry

Katy Perry och Max Martin gör det igen. Katy Perrys senaste singel ”Dark Horse” feat. Juicy J, producerad av svenske Max Martin, Dr. Luke och Cirkut, går den här veckan in som etta på amerikanska Billboard Hot 100. ”Dark Horse” är Katy Perrys nionde Billboardetta och den andra från hennes senaste Guldsäljande album ”PRISM”. ”Dark Horse” är också den svenske superproducenten Max Martins sjuttonde Billboard-etta.

“Dark Horse” har på rekordfart klättrat på listor runt om i världen och i söndags uppträdde Katy Perry med singeln på GRAMMY Awards i USA. Låten är tredje singeln från Katy Perrys succéalbum “PRISM” som sålt Guld i Sverige och över fyra miljoner exemplar världen över. Albumet innehåller jättehiten “Roar”, som sålt 2 x Platina i Sverige och radiohiten “Unconditionally”. “Dark Horse” har sålt över 2 miljoner downloads i USA och är just nu bland de 10 mest populära låtarna på Spotify i Sverige.

I maj inleder Katy Perry sin världsturné “The Prismatic World Tour” i England som sedan följs av bl a över 50 konserter i USA. Katy Perry den mest populära personen på Twitter med 49,9 miljoner följare och belönades nyligen med priset “Best Female Artist” på MTV Europe Music Awards.

Katy Perry är också den första kvinnliga artisten som lyckats toppa Billboard Hot 100-listan med fem singlar från samma album (Teenage Dream). Katy Perry fick sitt genombrott med hiten ”I Kissed A Girl”.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Jan 10th, 2014

Idag vann den brittiska artisten Sam Smith den prestigefyllda omröstningen BBC Sound of 2014, en lista som tidigare toppats av bl.a. Adele, Ellie Goulding, Jessie J och Haim. Sam Smith är artisten som hörs på Naughty Boys världshit ”La La La” och på Disclosures ”Latch”. På måndag släpper Sam Smith singeln ”Money On My Mind” som är hämtad från debutalbumet ”In The Lonely Hour” som släpps 26 maj.

När brittiska musikredaktörer, kritiker, producenter och bloggare fått rösta fram vilka artister de tror ska få sitt stora genombrott 2014 i BBC’s prestigefyllda lista ”Sound Of 2014” blev vinnaren den 21-åriga brittiska singer/songwritern Sam Smith. På andra, respektive tredje plats, återfinns också Universal Music-artisterna Ella Eyre och BANKS.

Sam Smith är en av de mest omtalade debutanterna inför 2014 och har redan belönats med den prestigefyllda utmärkelsen Brit Awards Critics’ Choice Award 2014, och nominerats till MTV’s Brand New for 2014 och Shazam’s Global One’s To Watch. Brittiska tidningar som The Guardian och The Independent har utnämnt honom till ”One to Watch” för 2014 och han har redan toppat Hype Machine åtskilja gånger. Tidigare i höstas släppte Sam Smith EP’n ”Nirvana”, vars titelspår hyllades av ingen mindre än Adele.

Många känner igen Sam Smith som vokalist på Naughty Boys platinasäljande världshit ”La La La” (över 228 miljoner visningar på YouTube) och Disclosure’s ”Latch”.

Den 26 maj släpper Sam Smith sitt debutalbum ”In The Lonely Hour” och på måndag släpps singeln ”Money On My Mind” i Sverige.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Dec 17th, 2013

Queen B gör skäl för sitt namn. Tidigt i fredags morse svensk tid släppte Beyoncé oväntat sitt femte studioalbum med 14 låtar och 17 videos, endast via iTunes.

Nu slår Beyoncé rekord – hon har på endast tre dagar sålt 828 773 album vilket därmed slår det tidigare iTunes-rekordet med 617 213 sålda album på en vecka med råge. Beyoncé har också toppat iTunes-listorna i 104 länder världen över med sitt nya visuella album. Även här i Sverige har Beyoncé toppat iTuneslistan och succén är ett faktum.

Idag bjuder Beyoncé också på videopremiärerna av ”XO” samt ”Drunk In Love” på VEVO och dessa videos kan avnjutas nedan. “XO” är skriven av Ryan Tedder (One Republic), Terius Nash a.k.a. The-Dream och Beyoncé. “Drunk In Love” är skriven av bland annat Jay-Z, Beyoncé, Timbaland och J.Harmon. De videos Beyoncé släppt med sitt visuella album är inspelade världen över i städer som Houston, New York, Paris, Sydney och Rio de Janeiro.

Även om Beyoncé slår rekord på iTunes så ses inte lanseringsprocessen med blida ögon från alla håll. Den stora butikskedjan Target har valt att inte ens sälja hennes nya album eftersom det släppts på nätet innan det erbjuds de fysiska butikerna.

...