Kamelot till Sverige i april nästa år

kamelot

I april nästa år är det äntligen dags för metal-hjältarna Kamelot att återvända till Sverige. Det kommer då att vara två år sedan de sålde ut sina konserter i Stockholm och Göteborg. Den 10 april ser vi dem på Trädgårn i Göteborg och den 11 april på Tyrol i Stockholm. Biljetterna släpps onsdagen den 5 augusti.

I höst kommer Kamelots nionde album. Det är uppföljaren till storsäljaren ”Ghost Opera”. Det var albumet som definitivt etablerade Kamelot som ett av världens främsta band inom progressiv power metal. Detta amerikanska band med den norske sångaren Roy Khan i spetsen har sedan starten 1995 gått från klarhet till klarhet. Sverige var ett av de första länderna som upptäckte deras storhet men numera är Kamelot framgångsrika i alla hörn av världen. Alla som bevittnat en Kamelot-konsert vet att detta är något utöver det vanliga. Se till att inte missa dem när de äntligen kommer tillbaks i april.

Turnéinfo:
10.4 Göteborg, Trädgårn
11.4 Stockholm, Tyrol

Biljettinfo:
Biljetterna släpps onsdagen den 5 augusti.

Göteborg: Biljetterna kostar 290 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se samt Ticnet: 077-170 70 70 och Ticnet- och ATG-ombud.

Stockholm: Biljetterna kostar 290 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se samt Eventims callcenter 0771-651 000 och ombud. Ingen reservation kommer att ske över telefon utan all försäljning, både via Internet och Callcenter, är direktköp. Eventims ombud finns listade på LiveNation.se.

Hemsidor:
www.myspace.com/kamelot
www.kamelot.com

Rulla till toppen