Julshow i hårdrockens tecken på Storan i Göteborg

hells-jingle-bells-2009Rocka in julen 2009 på Storan tillsammans med Joacim Cans (HammerFall och Körslaget), Petra Kvännå (Körslaget), Mattias & Melker (Rundgång SR/SVT) och Oscar Dronjak med husbandet Metal Monarchs i den uppkäftigaste, roligaste och mest galna julshowen någonsin!

Vad sägs om allsång till folkkära hårdrockslåtar som Highway to hell och We’re not gonna take it, eller live-karaoke, luftgitarr och gästframträdanden från Sveriges största hårdrocksstjärnor? Du får reda på allt du skulle vilja veta om hårdrock men varit för skraj att fråga om, som t ex vad som händer om spandexbrallorna är för tajta och hur det känns att äta fladdermus. Dessutom bjuder vi på en grundlig genomgång av alla de tusentals tjejer Gene Simmons i Kiss legat med…

I biljetten ingår trerätters julmiddag och en julshow långt utöver det vanliga. Du intar både middag och show tillsammans med andra julfirare vid långbord på Storans klubbscen.

UNDERHÅLLANDE HELKVÄLL
Hells Jingle Bells bjuder på en underhållande helkvälls-föreställning i julens och hårdrockens tecken. Med humor, värme och ett sjuhelsikes drag vänder sig julshowen till alla som vill uppleva något annorlunda, en sminkning mer vågad än Charlotte Perrellis ögonskugga och kostymer roligare än bröderna Rongedals röda kavajer.

JOACIM CANS
I spetsen för årets julshow Hells Jingle Bells står hårdrocksstjärnan och HammerFall-sångaren Joacim Cans som redan i juli i år hörts vråla ”Boosta julen!”. Joacim slog Sverige med häpnad när han tillsammans med sitt Team Cans (Morakören) vann TV4:s Körslaget 2008. Lite senare det året uppträdde Cans med hela sin kör på Sweden Rock Festival. Succé igen!

OSCAR DRONJAK & METAL MONARCHS
Husband Metal Monarchs, leds av kapellmästaren Oscar Dronjak (HammerFall-gitarristen) med medlemmar från Dreamland och Dragonland. En orkester som kommer få lokalen att koka!

PETRA KVÄNNÅ MED FLERA
Petra Kvännå var Joacim Cans ”hemliga vapen” i Körslaget som bidrog till att Team Cans vann tävlingen. I Hells Jingle Bells dyker hon upp som julängel. Kända svenska stjärnor bjuds in som gästartister och blir sköna överraskningar varje kväll.

MATTIAS & MELKER
Mattias Lindeblad och Melker Becker är kända från populära radio- och teveprogram som Rundgång, Pang! Pang!, Hemliga Svenska Rum och P3 Apelsin. Duon är dessutom författare till den storsäljande och kritikerrosade boken Hårdrock – Rundgång, nitar och nackspärr (Semic, 2008). Dessa grabbar kommer att guida dig genom ”The hardest julshow ever”. Med sin underhållande värme och glimt i ögat kommer de att sprida julkänsla och ge publiken svar på frågorna kring mysteriet hårdrock.

ULTIMATA UPPLEVELSEN
Se fram mot en julshow som saknar motstycke och är den ultimata upplevelsen för alla som uppskattar en riktigt kul kväll. Det är en tidigare ej sedd show som garanterat kommer att lämna ett leende på läpparna ända fram till Tjugonda Knut!

KÖP DINA BILJETTER NU!
Biljetter köper du i Storans biljettshop på www.storan.nu. Där finns all information du behöver ha som datum, tider för kvällen, bordsplacering och försäljningsvillkor. Nu säljer vi biljetter till den 28, 29 och 30 november. Biljetterna säljs bara över nätet och som direktköp med direktbetalning. Observera att det handlar om ett litet antal showkvällar med begränsat antal biljetter. Så även om det kan tyckas vara långt kvar till jul är det hög tid att du köper dina biljetter till årets julshow redan nu.

Scroll to Top