Judas Priest-sångare biten i Stockholm

hail

När det internationella metalbandet Hail! spelade på Klubben i Stockholm i lördags (12 september) så blev sångaren Tim ”Ripper” Owens biten av en kille i publiken mitt under spelningen. Sångarens första ganska naturliga reaktion var att bli förbannad och sparkade till personen ifråga i ansiktet. Andra personer i publiken tog tag i honom men sångaren ville inte låta vakterna sparka ut honom från arenan utan tog honom i hand efteråt och skrattade åt det hela.

Hail! är ett coverband bildat av några av de största namnen från metalscenen under de senaste årtiondena – sångaren Tim ”Ripper” Owens som sjungit med Judas Priest och Iced Earth, gitarristen Andreas Kisser från Sepultura, basisten Dave Ellefson som var medlem i thrash metal-pionjärerna Megadeth och trummisen Roy Mayorga från Soulfly och Stone Sour. Den senare ersätter tillfälligt ordinarie trummisen Jimmy DeGrasso som för tillfället turnerar med rockveteranen Alice Cooper.

Under denna kortare turné i Europa så har bandet med flit bokat in spelningar i flera mindre städer där band som Sepultura, Judas Priest och Megadeth aldrig skulle kunna spela för att de lokala fansen ändå ska få en chans att uppleva musiken live utan längre resor.

Gruppen spelar på turnén följande låtar:
01. Ace Of Spades (MOTÖRHEAD)
02. Territory (SEPULTURA)
03. Symphony Of Destruction (MEGADETH)
04. Grinder (JUDAS PRIEST)
05. Stand Up And Shout (DIO)
06. Walk (PANTERA)
07. Balls To The Wall (ACCEPT)
08. Neon Knights (BLACK SABBATH)
09. Wrathchild (IRON MAIDEN)
10. Run To The Hills (IRON MAIDEN)
11. Black Metal (VENOM) (med Andreas Kisser på sång)
12. Green Manalishi (JUDAS PRIEST)
13. Burn In Hell (JUDAS PRIEST) / Symptom Of The Universe (BLACK SABBATH)
14. South Of Heaven (SLAYER)
15. Peace Sells (MEGADETH)
16. Paranoid (BLACK SABBATH)
17. Refuse/Resist (SEPULTURA)
18. Whiplash (METALLICA)

Scroll to Top