Johnossi och The Bots till Peace & Love

Johnossi återvänder för att ställa till med högoktanig show i sommar! Även de mycket unga kaliforniska bröderna Lei lär släppa loss rejält med sin White Stripes och Black Keys-inspirerande punkrock. Peace & Love pågår mellan 25-29 juni i Borlänge.

Båda akterna består av vardera två medlemmar och har sättningen trummor och gitarr.

Johnossi är äntligen tillbaka med nytt album efter en tids tystnad! Sedan debuten 2005 har John Engelbert och Ossi Bonde hamrat, riffat och svettat sig fram till den absoluta framkanten av svenska rockband.
Med det tredje, guldsäljande, albumet Mavericks (2010) nådde duon en ny nivå, och framförallt med megahiten ”What’s the point”. Första singeln från nya albumet, ”Gone Forever”, får världspremiär i direktsänd TV när Johnossi framför den live på P3 Guld.
Johnossi har alltid varit ett beryktat liveband och hyllats för sin kraft och energi på scen.

The Bots består av Mikaiah och Anaiah Lei, 19 och 15 år gamla. De har turnerat tillsammans med Blur, Refused och Tenacious D och dessutom spelat i Hyde Park under den stora konserten i samband med OS i somras.
The Bots är med andra ord hetare än någonsin och nu kommer de till Peace & Love med sin stenhårda punkrock med endast gitarr och trummor som ackompanjemang. The Bots titulerar sig som konst, musik och kunskap och det stämmer in bra på duon från Glendale i Kalifornien. Efter en snart 7 år lång musikalisk resa kommer de nu till Sverige för första gången.

Scroll to Top