Johnossi bjuder in till smyglyssning i interaktiv video

Om mindre än en vecka släpps Johnossis efterlängtade fjärde album Transitions men redan nu finns smakprov från alla på spåren på albumet i en nysläppt interaktiv video.

Tittaren får en nyckel till Transitions och stiger in i en hiss där de sen kan välja vilken våning och låt de vill besöka under färden. Med finns även en video från inspelningen av duett-versionen på ”Seventeen” Johnossi gjorde tillsammans med Anna Ternheim. Låten finns tillgänglig som bonus-spår på itunes-versionen av Transitions.

Så här kommenterade Johnossi Ternheim-duetten på sin Facebook-sida:

Vi har länge varit beundrare av Anna Ternheims musik. När vi väldigt spontant bokade en studio i Stockholm för några veckor sedan för att spela in några alternativa/akustiska versioner av låtar från ”Transitions” så tänkte vi på Anna och ville gärna ha henne med på en av dom. Vi visste inte vad vi skulle göra tillsammans utan lät det vara öppet med inställningen att ”vi får se vad som händer”.
Det som hände var att vi på två timmar spelade in en alternativ version av låten ”Seventeen” från ”Transitions.”. Allt spelades in live och i en enda tagning.

Transitions släpps på CD/LP/Digitalt den 20 mars.

Rulla till toppen